Audexin erityisosaamista on tinnituksen, ääniyliherkkyyden ja korvaperäisten huimaussairauksien hoito.

Audex tarjoaa kokeneiden kuuloalan psykologin ja audiologi-korvalääkärin palveluja yksityishenkilöille, joilla on kuulonlaskua, tinnitusta, ääniyliherkkyyttä, misofoniaa tai korvaperäistä huimausta. Voimme myös tukea terveydenhuoltoalan ammattilaisia ja -yksiköitä potilaiden hoidossa.

Audexin asiantuntijat ovat tehneet yhteistyötä audiologisten potilaiden hoidossa toistakymmentä vuotta. Psykologin ja audiologi-korvalääkärin yhteistyön ansiosta potilas saa kokonaisvaltaista hoitoa ja asiantuntevaa näkemystä oireisiinsa.

Tietoturvallisen videoetävastaanoton avulla meidän on Audexissa mahdollista hoitaa potilaita kaikkialla Suomessa. Videovastaanoton hyöty potilaalle on todettu yhtä hyväksi kuin lähivastaanotto kuulo-oireiden hoidossa. 

audiologi-korvalaakari mari havia ja psykologi kristiina laakso

Palvelumme
henkilöasiakkaille

Audexin erityisosaamista on kuulo-oireiden, kuten tinnituksen eli korvien soimisen, ääniyliherkkyyden ja misofonian hoito kognitiivisen käyttäytymisterapian keinoin sekä kuulonlaskun, korvaperäisten huimaussairauksien, kuten Menieren taudin ja vestibulaarimigreenin hoito.

Palvelumme
terveydenhuollon ammattilaisille

Teemme yhteistyötä terveydenhuoltoalan ammattilaisten ja yksiköiden kanssa potilaiden hoidossa. Jos olet terveydenhuollon asiantuntija ja sinulla on potilas, jolla on häiritsevää kuulo-oiretta, kuten tinnitus, ääniyliherkkyys, misofonia tai muuta audiologian alan ongelmaa, voit ottaa meihin yhteyttä.

Varaa aika Audexin vastaanotolle

Voit varata ajan sekä etä- että lähivastaanotolle