Olemme Audexissa saaneet nyt kolmen vuoden ajan auttaa häiritsevästä tinnituksesta ja ääniyliherkkyydestä kärsiviä ihmisiä Suomessa erityisesti juuri näihin kuulo-oireisiin kehitetyn hoito-ohjelman avulla. Olemme iloisia tästä.

Olimme aiemman, pitkän kuuloalan työkokemuksemme perusteella ja potilaita hoitaessamme todenneet, että osa erittäin häiritsevistä kuulo-oireista kärsivistä ihmisistä tarvitsi erityistä apua näihin heidän elämäänsä monin tavoin rajoittaviin ja elämänlaatuaan laskeviin oireisiinsa. Tämän vuoksi toimme tämän erityisesti häiritsevään tinnitukseen ja ääniyliherkkyyteen kehitetyn hoidon kognitiivisen käyttäytymisterapian (CBT) menetelmin Suomeen kouluttauduttuamme siihen Englannissa, jossa häiritsevien kuulo-oireiden hoito on kansainvälisesti katsottuna erittäin korkeatasoista.

Alkuperäinen tavoitteemme ja koko Audexin toiminnan lähtökohta oli tarjota tätä kansainvälisten asiantuntijoiden suosittelemaa ja tutkimusnäytön perusteella vaikuttavinta hoitomuotoa häiritseviin kuulo-oireisiin myös Suomessa. Monet potilaat ovatkin saaneet hoidosta suuren avun ja päässeet elämässään tilanteeseen, jossa häiritsevä kuulo-oire ei enää määrittele elämää. Voit lukea hoitamiemme potilaiden kokemuksista potilaiden itse antamista palautteista.